آزمونهای روان شناسی شناختی با استفاده از نرم افزار CogLab چاپ دوم

• شابک: 978-600-5940-45-9‬
  • ویراست(ورژن): دوم
  • نوبت چاپ: دوم

تأثیری که رویکرد شناختی بر روان شناسی داشته به قدری چشم گیر است که از آن به عنوان نیروی چهارم یا انقلاب شناختی در روانشناسی یاد می شود. بی تردید شناخت یکی از پیچیده ترین و شگفت انگیز ترین فرایندهای روانی به شمار می رود و اگرچه تاکنون در سایه آزمایش های روان شناسان دانش عظیمی در زمینه شناخت به دست آمده، اما همواره امید به کشفیات تازه تر در این زمینه وجود دارد و می توان گفت که این شاخه علمی مانند بسیاری از شاخه های علمی دیگر، هنوز در آغاز راه خود است. فرایندهای شناختی طیفی از فرایندهای بسیار ساده و مشهود تا  بسیار پیچیده و پنهان را در بر می گیرند. کتاب «آزمون های روان شناسی شناختی» در واقع دستورالعملی برای مطالعه و تجربه عینی برخی از مهم ترین و شناخته شده ترین فرایندهای شناختی توسط افراد علاقه مند است.