ارتباطات در پروژه هاي عمراني

• وضعیت: اتمام موجودی
  • نویسنده(گان): محمدکاظم شربتدار
  • شابک: 978-964-7978-67-5

ارتباطات در محيط هاي مبتني بر عملكرد پروژه، نقش مهمي در ارتقاء كمي و كيفي و افزايش بهره وري پروژه ها دارد و در مواردي همراه هم چالش هايي را فراهم مي كند. اين موضوع، بخصوص در سازمان ها ، شركت ها، كارگاه هاي پروژه هاي عمراني و ساختماني، كه گروه هايي از مردم ، كه با هم ناآشنا هستند در زمان كوتاهي در كنار هم قرار گرفته، و تعامل مي كنند تا كارهاي جديدي براي رسيدن به اهداف مشخص شده انجام دهند‏، واضح تر است. بسياري از مشكلاتي كه در پروژه هاي ساختماني و عمراني  به  وجود  مي آيد، ناشي   از طبيعت موقت يا بين رشته اي گروه هاي درگير اين پروژه ها مي باشد. اين مسئله، موجب پيچيدگي بيشتر ارتباطات در اين محيط ها خواهد شد ، زيرا زبان فني بين متخصصين، فرهنگ متضاد افراد درگير كار و صداهاي مزاحم و عوامل ديگر ، مانع جريان مستقيم و روان اطلاعات از يك گروه يا قسمت به گروه و قسمت ديگر و ارتباطات نا مناسب مي گردد .