بتن سبز حاوی لاستیک بازیافتی

1,100,000 ریال
  • نویسنده(گان): مجید قلهکی , محمدکاظم شربتدار , امید رضایی فر
  • شابک: 978-622-7237-23-8

پس از سال­ها مطالعه، تحقیق و تدریس در زمینه­های مرتبط با بتن و به ویژه فناوری پیشرفته بتن و مصالح ساخت پیشرفته در سال­های اخیر، این توفیق به یاری خداوند متعال فراهم گردید که کتاب حاضر به رشته تحریر درآید. پیشرفت­های گسترده در یک دهه گذشته در زمینه­های علم مواد و مصالح، فناوری­های نوین تولید انواع بتن‌های ویژه و کاربردهای آن­ها، سبب گردیده که آشنایی با این پیشرفت­ها  و بهره بردن از مزایای آن تنها از طریق شناخت و مطالعه جزئیات به صورت کاملاً علمی و تخصصی میسر باشد.

در تألیف این کتاب سعی گردیده است که نتایج مطالعات و تحقیقات محققین مختلف دنیا در زمینه انواع بتن­های حاوی لاستیک و ترکیب لاستیک با مواد دیگر ارائه شود. همچنین نتایج تحقیقات مولفین این کتاب نیز در این زمینه در بخش­های مختلف ارائه شده است. به همراه ارائه نتایج تحقیقات محققین، سعی گردیده است جزئیات مصالح به کار رفته، ویژگی‌ها، طرح مخلوط، نحوه ساخت و روش آزمایش­های انجام شده مطابق استانداردهای بین­المللی نیز توضیح داده شوند. بنابراین هر پژوهشگری چه به عنوان یک پژوهشگر دانشگاهی و چه به عنوان یک متخصص صنعت که قصد تحقیق و تولید این نوع بتن ویژه را داشته باشد می­تواند از این کتاب استفاده نماید.