تحليل غير خطي سازه هاي بتن آرمه ويرايش

• شابک: 3-47-5940-600-978
  • ویراست(ورژن): دوم
  • نوبت چاپ: دوم

در حال حاضر، بتن مسلح تبدیل به یکی از مهمترین مواد ساختمانی شده که به طور گستردﻩای در انواع مختلف سازﻩهای مهندسی استفاده می‌گردد. اقتصاد طرح، راندمان، مقاومت و سختی بتن‌مسلح آن را تبدیل به یک ماده اصلی برای محدوده وسیعی از کاربردهای مهندسی نموده است.

هدف نهایی طراحی، ایجاد یک سازه ایمن و اقتصادی می‌باشد. ابزارهای تحلیلی پیشرفته به عنوان یک عامل مهم در ارزیابی ایمنی و قابلیت بهره‌برداری یک طرح پیشنهادی محسوب می‌شوند. خصوصا برای بسیاری از سازه‌های پیچیده اعم از نیروگاههای هسته‌ای، پلها، سکوهای ساحلی و تونلهای زیرزمینی که تحت بارهای تاریخچه زمانی پیچیده‌ای قرار می‌گیرند، صادق می‌باشد. بررسی سطح ایمنی و قابلیت بهره‌برداری این سازه‌ها، لزوم توسعه روشها و مدلهای قابل اعتماد تحلیلی را نشان می‌دهد. هدف چنین تحلیلهایی بررسی رفتار سازه تحت تمامی شرایط بارگذاری ممکن، مونوتونیک و سیکلیک، رفتار وابسته به زمان و مخصوصا رفتار آنها تحت بارهای اضافی می‌باشد.