تصفیه فاضلاب مفاهیم و رویکردهای طراحی

• نویسنده(گان): علی حقیقی اصل
  • شابک: 978-600-8424-68-0

تصفیه فاضلاب موضوع گسترده و مهمی است که عوامل  فنی و تصفیه شهری و صنعتی فاضلاب را در بر می گیرد. بنابراین کتابهای متعددی در این زمینه وجود دارد که مفاهیم تئوری و طراحی تصفیه خانه های فاضلاب را بیان می کند. اما این احساس نیاز به کتابی که نه تنها دیدگاههای طراحی را بحث کند بلکه روشهای محاسبات برای طراحی تمام واحدهای تصفیه خانه فاضلاب را بیان کند، سبب شد نویسنده دوم این کتاب که تجربه طولانی در تدریس این موارد دارد، به فکر گنجاندن آن در کتاب بیفتد.مفاهیم و اهداف این کتاب در 3 بخش اصلی زیر تقسیم می شود:

1. ارائه مفاهیم اساسی عملکرد فرایندهایی که برای تصفیه تصفیۀ فاضلاب به کار برده می می‌شود.؛
  2. درک روشی از مفاهیم طراحی برای افزایش مقیاس واحدهای تصفیه تصفیه‌خانه؛
  3. نمایش دیدگاه‌های طراحی با محاسبات گام به گام‌به‌گام در واحدهای  تصفیه خانه تصفیه‌خانه‌های فاضلاب متداول شهری.