جهانی شدن فراهم آوري: مقدمه اي بر مديريت مجموعه كتابخانه در قرن بيست و يكم

• دسته بندی(ها): رشته های روانشناسی و علوم تربیتی
  • نویسنده(گان): حمید کشاورز , رحمان معرفت
  • شابک: 5-56-5940-600-978

حضور نرم و در عين حال پرشتاب فناوری های نوين اطلاعاتی در زندگی بشری، دگرگونی‌های عظيمی برای انسان به همراه آورده است. توسعه ارتباطات و ابزارهای اطلاع رسانی به تغييرات سرعتی باور نکردنی داده است. جهانی شدن، ايدة دهکده جهانی و نيز کلبه جهانی را ملموس تر نموده است. بسياری از جنبه های زندگی بشر تحت تاثير جهانی شدن قرار گرفته است و بدون شک، کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی نيز بعنوان مراکزی مهم و تاثيرگذار در زندگی بشر، تحت تاثير اين امر قرار گرفته اند. لزوم توجه به موضوع جهانی شدن در حوزه کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی، مترجمان اثر حاضر را به بازنمايي محتوای اثر به زبان فارسی ترغيب نمود. کتاب حاضر در هشت فصل با عناوين: دانشگاه و مجموعه، ارزيابی مجموعه، انتخاب منابع، مديريت مجموعه، ملاحظات مالی، توسعه زنجيره کتاب، ارزيابی کارگزار و نيم نگاهی به آينده منتشر شده است.