درس‌نامۀ‌ دانشگاهی برای‌ فارسی‌ عمومی‌ درجاري زمان

• شابک: 978-600-8424-36-9
  • ویراست(ورژن): سوم
  • نوبت چاپ: سوم

ادبيات، ميراث‌ تازه‌يافتة‌ آدمي‌ نيست‌ كه‌ نداند آن‌ را كجا و چگونه‌ به‌ كار گيرد. زبان‌ و ادبيات‌ هم‌زاد و هم‌عمر بشر است‌. اگر گوشة‌ سري‌ خم‌ كنيم‌ و به‌ گذشتة ‌زبان‌ و ادبيات‌ فارسي‌ با نيم‌نگاهي‌ بنگريم‌، طوماري‌ خواهيم‌ ديد گسترده‌ به‌ «درازاي‌ ابد»، گلستاني‌ رنگارنگ‌ و دريايي‌ ناپيداكران‌؛ دست‌ و دامن‌ هيچ‌ مجموعه‌اي‌، گنجايي‌ اين‌ همه‌ را نخواهد داشت‌. «هر كسي‌ از ظن‌ خود» چند قدمي‌ «يار» او مي‌شود و ناگزير از انتخاب‌.

حاصل‌ دريچه‌اي‌ كه‌ ما به‌ اين‌ بوستان‌ و دريا گشوده‌ايم‌، كتابي‌ است‌ كه‌ پيش‌ روي‌ شماست‌، نه‌ هيچ‌ برتر و نه‌ فروتر از دريچه‌هاي‌ ديگر.