راهنمای بقا در دانشکده معماری

• دسته بندی(ها): رشته های هنر
  • نویسنده(گان): هدا علوی طبری
  • شابک: 978-600-8424-64-2‬

معماران در صدها مدرسۀ معماري (دانشکده های معماری) در سراسر جهان آموزش و تعلیمات لازم را دریافت می کنند. به نظرمی آید که تمرینات مربوط به آموزش طراحی معماري، به طور قابل ملاحظه اي در اکثر نقاط دنیا مشابه باشند. مشابهت درشیوه  هاي آموزش موجبات ایجاد زبان و سایق مشترك طراحی بین معماران در زمینه هاي تخصصی و حرفه اي، حتی در مواردی که اختلافات فرهنگی غالب هستند را فراهم می آورد. عیسی حجت در کتاب « مشق معماری » سیر تحول آموزش معماری را در سه مرحله معرفی می کند. عصر وحدت و آموزش سنتی، عصر بدعت و آموزش دانشگاهی، عصر کثرت و آموزش سرگردان. در چنین شرایطی تجدید نظر و باز آفرینی راهکارهای آموزش معماری ضرورت می یابد و دانشکده ها باید ضمن تاش برای بازکردن این گره ها و دستیابی به شیوه شایسته، اطلاعات و تجربیات خویش را در اختیار یکدیگر قرار داده و راه را برای رسیدن به کیفیت مطلوب آموزش معماری هموار کنند.