رواندرمانی سایکوداینامیکی مدرن (مداخلات ارتباطی)

• دسته بندی(ها): رشته های روانشناسی و علوم تربیتی
  • نویسنده(گان): شاهرخ مکوند حسینی
  • شابک: 978-600-8424-70-3

قبل از هر چیز شایسته ذکر است که کتاب حاضر متناسب با نیازهای متخصصین بالینی، مشاوران، رواندرمانگران و روانپزشکانی که علاقمند به درمان های تحلیلی با بیماران دچار مشکلات شدید روانی اند، نگاشته شده و برای آموزش مقدماتی رواندرمانی مناسب نیست.

مداخلات ارتباطی را می توان در زمره ی درمان های سایکوداینامیکی معاصر تلقی کرد. این نوع رواندرمانی با بهره گیری از مفاهیم روانکاوی و نیز رویکرد روابط موضوعی طراحی شده است. در واقع لارنس. ای. هگز در این کتاب با  ظرافت، نحوه ی بهره گیری از نظریات روابط موضوعی و روانشناسی خود را در رواندرمانی بیماران سایکوتیک و اختلالات عمیق شخصیت، تشریح کرده است. لذا خوانندگان عزیز به فراخور  آگاهی از نظریات روابط موضوعی ملانی کلاین و کرنبرگ و نیز نظریات روانشناسانی مانند مارگارت ماهلر، رونالد فیربرن، دونالد وینی کات، ادیت جکوبسن  و هری استک سالیوان، هر چه بهتر می تواند از مطالب کاربردی و زیبای کتاب بهره مند شود.