ریاضیات(جبر ماتریس) و کاربرد آن در اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی

• دسته بندی(ها): رشته های علوم انسانی
  • نویسنده(گان): اسماعیل ابونوری
  • شابک: 978-622-7237-16-0

ریاضیات علمی کاملاً ذهنی ولی اساس تمام علوم کاربردی است.  کتاب حاضر در ادامه کتاب ریاضیات و کاربرد آن در اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی چاپ دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه شامل مفاهیم پایه‌ای جبر ماتریس‌ها تا مفاهیم پیشرفته لازم برای دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می‌باشد.  به عبارت دیگر، با جبر ماتریس‌ها شروع شده تا مفاهیم و کاربرد حساب تغییرات ادامه می‌یابد.  فصل اول مبانی ماتریس یا جبرخطی و در فصل دوم وارون نمودن ماتریس نگاشته شده است.  فصل سوم به دترمینان‌ها و ماتریس‌های خاص و کاربرد آنها در اقتصاد و مدیریت و فصل چهارم به برنامه ریزی خطی: روش نموداری (هندسی)اختصاص یافته است.  در فصل پنجم و ششم به ترتیب برنامه ریزی خطی: الگوریتم سیمپلکس و برنامه ریزی خطی: الگوی همزاد تقدیم شده است.