طراحی کاربردی سازه‌های فولادی

• نویسنده(گان): محسن گرامی
  • شابک: 978-600-7065-54-9‬‭‬‬
  • ویراست(ورژن): دوم

حمد وسپاس خداوند متعال را که توفیق عنایت فرمود " جلد دوم"کتاب" طراحی کاربردی سازه های فولادی" برای چاپ آماده گردد و در اختیار دانشجویان، مهندسان وسایر علاقمندان قرار گیرد. این جلد نیز همانند جلد اول، حاصل تجربیات حرفه ای، تحقیقات مولفین و ماحصل سالهای طولانی تدریس در دانشگاه های کشور است.

کتاب حاضر مشتمل بر هفت فصل است که سعی شده است تسلسل و پیاپی بودن مباحث با مطالب ارائه شده در جلد اول کتاب، رعایت گردد. مجموعه مطالب ارائه شده در این دوجلد، اصول وضوابط طراحی سازه های فولادی با توجه به جنبه کاربردی آنهاست. جنبه کاربردی کتاب بخصوص جهت استفاده حرفه ای مهندسان، مورد تاکید مولفین می باشد.

در فصل نهم کتاب،" طراحی اعضا تحت اثر لنگر پیچشی" ارائه می شود که به بررسی پیچش در مقاطع مختلف پرداخته و مبانی نظری پیچش آزاد و مقید اعضا بیان می گردد. در انتهای فصل، راه حل ساده برای تعیین تنش های ناشی از پیچش و تبدیل آن به خمش دو محوره، مورد بررسی قرار می گیرد ومثال های گوناگونی جهت آشنایی خوانندگان با موضوع پیچش ارائه می شود.

"طراحی اتصالات پیچی"درفصل دهم، مورد بررسی قرار می گیرد. رئوس کلی این فصل شامل مزایا ومعایب اتصالات پیچی، پیچ های معمولی و پرمقاومت، پیش تنیدگی در پیچ های پرمقاومت، اتصالات برشی واصطکاکی، مشخصات و فواصل سوراخ ها، تنش های مجاز ونحوه تعیین تنش درحالات مختلف بارگذاری در اتصالات پیچی است. مثال های گوناگون این فصل خواننده را با مفاهیم طراحی اتصالات پیچی آشنا می کند.