لذت آموزش گام به گام یادگیری عمیق با مثال عددی (کتاب اول: ماشین بولتزمان محدود شده و شبکه باور عمیق)

• نویسنده(گان): کوروش کیانی , راضیه راستگو , شیما فولاد
  • شابک: 978-622-7237-28-3

سری کتاب­های یادگیری گام به گام یادگیری عمیق، جدیدترین پیشرفت­ها و برنامه های کاربردی در یادگیری عمیق را از طریق مثال­های ساده و عددی ارائه می­کند. تلاش ما در این مجموعه کتابها، بیان ساده و شفاف مفاهیم موجود در معماری­های مختلف یادگیری عمیق می­باشد. مفاهیم مطرح شده در این کتابها، حاصل تلاش­های بسیار، جهت درک مفاهیم و نکات موجود در این حوزه می­باشد که به همت گروه دانشجویان دکتری دانشگاه سمنان و تحت راهنمایی آقای دکتر کوروش کیانی، دانشیار دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان تهیه شده است. هر کدام از مفاهیم مطرح شده، حاصل مطالعه منابع مختلف و به روز می­باشد که به صورت ساده و شفاف بیان گردیده است. لازم به ذکر است که تنها مفاهیم اصلی هر شبکه یادگیری عمیق مطرح گردیده و به جزئیات بهینه­سازی این شبکه ها پرداخته نشده است. جهت مطالعه این کتابها، لازم است خوانندگان مطالعه­ای مقدماتی بر شبکه عصبی داشته باشند. تجربه قبلی در مورد یادگیری ماشین یا یادگیری عمیق لازم نیست. امید است این مجموعه کتابها بتواند انتقال مؤثری از تجربیات و دانش کسب شده در این حوزه را به تمامی محققان، اساتید، دانشجویان و علاقمندان این حوزه هدیه نماید.