لذت آموزش گام به گام یادگیری عمیق با مثال عددی (کتاب دوم: شبکه عصبی کانولوشن)

• نویسنده(گان): کوروش کیانی , راضیه راستگو
  • شابک: 978-622-7237-29-0

این سری کتاب­های یادگیری گام به گام یادگیری عمیق، جدیدترین پیشرفت‌ها و برنامه‌های کاربردی در یادگیری عمیق را از طریق مثال‌های ساده و عددی ارائه می‌کند. تلاش ما در این مجموعه کتاب‌ها، بیان ساده و شفاف مفاهیم موجود در معماری‌های مختلف یادگیری عمیق می‌باشد. مفاهیم مطرح شده در این کتابها، حاصل تلاش‌های بسیار جهت درک مفاهیم و نکات موجود در این حوزه می‌باشد که به همت گروه دانشجویان دکترای دانشگاه سمنان و تحت راهنمایی آقای دکتر کوروش کیانی، دانشیار دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان تألیف گردیده است. هر کدام از مفاهیم مطرح شده، حاصل مطالعه منابع مختلف و به روز می‌باشد که به صورت ساده و شفاف بیان گردیده است. جهت مطالعه این کتابها، لازم است خوانندگان مطالعه‌ای مقدماتی بر شبکه عصبی داشته باشند. تجربه قبلی در مورد یادگیری ماشین یا یادگیری عمیق لازم نیست. امید است این مجموعه کتاب‌ها بتواند انتقال مؤثری از تجربیات و دانش کسب شده در این حوزه را به تمامی محققان، اساتید، دانشجویان و علاقمندان این حوزه هدیه نماید.