ماهی‌ها نمی‌توانند آب را ببینند چگونه فرهنگ ملی بر استراتژی شرکت‌ها تأثیرگذار است

• دسته بندی(ها): رشته های علوم انسانی
  • نویسنده(گان): عباسعلی رستگار
  • شابک: 978-600-842494-9

تمجید از کتاب

”ماهی‌ها نمی‌توانند آب را ببینند“

”سازمان‌های بین المللی اغلب تجربه و توانایی خود را برای مقابله و کنار آمدن با فرهنگ‌های اداری بسیار مختلف ملی به رخ می‌کشند؛ به طور مثال، اینکه چگونه می‌توان کارمندان دولت اهل سیسیل و اسکاندیناوی را به گونه‌ای آماده کرد تا با نرمی و به طور کارآمد با یکدیگر کار کنند. کتاب های ریچارد لوئیس می‌تواند مناسب خواندن در موسسات اتحادیه اروپا باشد، چرا که آنها به مدت سالها در بانک جهانی حضور داشته‌اند. زمینه های فرهنگی متفاوت، موجب غنی‌سازی و افزایش خلاقیت در ادغام منابع فکری می‌شود، اما این امر تنها در صورتی محقق می‌شود که اعضای تیم، تفاوت‌های فرهنگی پایه‌ای را درک کرده و آنها را در نظر بگیرند. من با کمال میل خواندن این کتاب را به همکاران خود در بروکسل توصیه می‌کنم. بینش فرهنگی عمیق ریچارد در ترکیب با درک عمیق همریچ از رهبری شرکت، یک ابزار ارزشمند برای مدیران در این دوره از جهانی شدن[1] را فراهم می‌کند.“

[1] globalization