نانوسیالات خصوصیات ترمودینامیکی و ترموفیزیکی

• نویسنده(گان): سیف الله سعدالدین
  • شابک: 978-600-8424-88-8

موضوع نانوسیالات در 15 سال اخیر به یک بحث فراگیر در مقالات و کتاب‌های منتشرشده در زمینه مهندسی تبدیل‌شده است. هزاران مقاله در این زمینه به چاپ رسیده است، صدها کنفرانس در این مورد برگزارشده است و همایش‌ها و گردهمایی‌های زیادی به این موضوع اختصاص داده‌شده است. نانوسیالات هدف تحقیقات صدها رساله، پایان‌نامه و مقالات در سرتاسر دنیا شده است و مقادیر زیادی بودجه تحقیقاتی برای درک بهتر این موضوع هزینه شده است. همه­ی این فعالیت‌ها از مطالعات متعدد و جدید آزمایشگاهی به وجود آمده است که افزایش قابل‌توجه در ضریب هدایت حرارتی را در بعضی سیالات که شامل مقادیر بسیار جزئی نانو ذرات هستند، نشان می‌دهد. بر اساس اشتیاق و علاقه محققان، نظرات متعدد و خوش‌بینان‌ای در مورد ظرفیت بالقوه­ی نانوسیالات و کاربردهای آینده­ی آن به وجود آمده است.