هیدرولوژی پیش‌بینی بلندمدت: رویکرد تحلیل فراوانی

• دسته بندی(ها): رشته های کویر شناسی و گردشگری
  • نویسنده(گان): جعفر دستورانی , سعید فرزین
  • شابک: 978-600-8424-86-4‬

هیدرولوژی آماری، نقش مهمی در عملیات مهندسی عمران و محیط زیست و طراحی سازه­های منابع آب ایفا می­کند. همچنین هیدرولوژی در توسعه آمار به ویژه در مقادیر حد نقش داشته است. برای مثال، یکی از اولین کاربردهای آمار مقادیر حد در تعریف و محاسبات عملی دوره بازگشت سیل­هاست. اطلاعات زیادی می‌توان از تحلیل آماری سری­های زمانی هیدرولوژیکی و هواشناسی به دست آورد که با واگرایی دامنه تغییر مقیاس یافته بر اساس تعداد داده، به طور قابل ملاحظه توسط یک هیدرولوژیست به عنوان معیاری از نحوه عملکرد طبیعت بیان شده است. هیدرولوژی آماری، نقش مهمی در عملیات مهندسی عمران و محیط زیست و طراحی سازه­های منابع آب ایفا می­کند. همچنین هیدرولوژی در توسعه آمار به ویژه در مقادیر حد نقش داشته است. برای مثال، یکی از اولین کاربردهای آمار مقادیر حد در تعریف و محاسبات عملی دوره بازگشت سیل­هاست. اطلاعات زیادی می‌توان از تحلیل آماری سری­های زمانی هیدرولوژیکی و هواشناسی به دست آورد که با واگرایی دامنه تغییر مقیاس یافته بر اساس تعداد داده، به طور قابل ملاحظه توسط یک هیدرولوژیست به عنوان معیاری از نحوه عملکرد طبیعت بیان شده است.